Sanchez keert terug in de Nederlandse competitie.

Wedstrijden-Compétitions : Links, resultaten & informatie - Liens, résultats et info.
Tornooien-Tournois : Links, resultaten & informatie - Liens, résultats et info.

Moderator: Stany Buyle

Post Reply
PatrickVasseur
Posts: 1
Joined: Sun 3 Oct 2021 12:01
Active Member?: Yes
Post pictures?: Yes

Sanchez keert terug in de Nederlandse competitie.

Post by PatrickVasseur »

Sanchez keert terug in de Nederlandse competitie. Voorbeschouwing Nederlandse 3-bandcompetitie 2022-23 door Patrick Vasseur
Image

-SIS schoonmaak: Na een aantal jaar afwezigheid, speelt Sanchez komend seizoen terug in de Nederlandse competitie in Uden.
Het team beschikt nu over 3 wereldtoppers Jaspers, Merckx en Sanchez, de andere spelers van de ploeg zijn: van Erp, Burgman, van der Spoel en Swertz.
-In Sluiskil bij Dallinga.com staat Caudron terug op plaats 1 in het team, hoeveel hij speelt zal afhangen van de PBA kalender.
De vaste kern zal bestaan uit de Bruijn, De Backer, van Acker en Berry Dallinga zelf en natuurlijk reserves Schröder en Mister 100 Raymond Ceulemans.
- Bij het Tilburgse Cues&Darts / Xtreme zijn er kleine veranderingen te zien, zo is de Turk Berkay Karakurt op de lijst erbij gekomen.
Verder natuurlijk Legazpi die in 2021/2022 het hoogste algemeen moyenne had van 2,006 op 8 wedstrijden in de eredivisie, verder Morales, Soumagne, van Peer, Wilkowski, de Jaeger, Cetin en reserve Philipoom.
- Bij Bousema Lochem is er weinig verandert in de samenstelling, enkel de Kleine is verhuisd naar Burgmans biljarts. In Lochem spelen ze al jaren met een vast team bestaande uit Horn, Coklu, Loncelle, van Schaik, Jonen en de Gebroeders Galla.
- ’t Hartje van oosterhout daar zien we bovenin wat veranderingen. Berkay Karakurt voert de lijst aan, gevolgd door Crespo, Yasin, van de Ven, Martens, Spoormans, Dielis, Frits Broeders en reserve Kivits.
- De promovendus Post Luchtkanalen / de Hazelaar speelt in de zelfde samenstelling verder, aangevuld met wat reserve spelers. Dit speelt meestal met de “vaste vier” van Neyen, Celen, Hens en van Wijk.
- J&F auto’s / New Jorissen: waar Jorissen zelf nog altijd op kop speelt, is Glenn Hofman ook terug in Den Haag. Verder zoals vorig jaar Klompenhouwer, van Daalen en de Kok die van Beers vervangt.
Reserves Bruijstens, Bongers, Nijman, Roeten en teamchef Trampe.
- de tweede promovendus Burgmans biljarts uit Bergeijk, hier hebben ze nog altijd kopman Leppens, gevolgd door de volgende spelers: de Kleine, Janssen, Bart Ceulemans, de Bondt, Roijers en met reserve van Hees.
- A1 biljarts / DPC gaan dit seizoen in met: Palazon, Nilsson, Jimenez, Lindemann, Karaca, Pijl, Bitalis, de Zwart, Wienk en reserve de Laet.
- Team Eekhoorn: Daar wisselen van Kuyk en Peter Ceulemans van positie, verder natuurlijk Kurt Ceulemans en Jerry Hermans. Met als belangrijkste reserves Uymaz en Mas.
- Stichting topbiljart Zundert: hier vinden we Forthomme, Forton, van Etten en Rik van Beers als vaste vier spelers, aangevuld met Polychronopoulus, Frings, Uijtdewillegen en Mottet als belangrijkste reserves
- Dekkerkeukens met op kop Tasdemir, Christiani (oud A1 biljarts) Barry van Beers (oud Jorissen team), Valentijn, Blauwblomme met als reserves Roovers, Dekker, Kruijf, Hoefnagels.
admin
site administrator
Posts: 404
Joined: Sun 10 May 2015 22:45
Active Member?: Yes
Post pictures?: Yes

Nederlandse competitie 3-band

Post by admin »

Post Reply

Return to “Wedstrijden-Compétitions & Tornooien-Tournois”